Brez nepotrebnih težav – kjerkoli v Sloveniji !

Le en klic in se dogovorimo, prevzamemo avto in vam plačamo v gotovini. Zakaj bi po nepotrebnem zapravljali denar za popravila? Vaš avto odkupimo v gotovini – in to takoj!

Brez kakršnega koli čakanja, pridemo v istem dnevu, vi pa na licu mesta prejmete denar. Ne glede na letnik, znamko ali model vašega vozila, prejeli boste največji možni znesek za vaš avto. Vse to brez vsakega barantanja ali pritiska; le takojšnje izplačilo, za kateri koli avtomobil. Vas skrbijo potrebni papirji in birokracije? Brez skrbi, tudi to opravimo mi namesto vas.

Zakaj bi se vi ukvarjali z najbolj nadležnimi opravili pri prodaji avtomobila – objaviti oglas na bolhi, ukvarjati se z izbirčnimi kupci in se pogajati za vsako malenkost … Vse prodajno delo lahko poskrbi naša ekipa. Naše prodajne in oglaševalske izkušnje bodo poskrbele, da bo vaš avto imel pravo prodajno ceno in bo na trgu v pravem trenutku. Računajte na nas, vaš avto boste dobili izplačan v gotovini.

Zakaj bi pustili, da vas pooblaščeni trgovec ponovno ogoljufa? Gotovina je vedno zmagovalna poteza – poskrbite za najboljšo kupčijo z nami.


Zanimive objave

Kako poteka odkup vozila?

Mnogi, ki se odločajo za prodajo avtomobila, se ne zavedajo vseh duhamornih in nadležnih stvari, ki vzamejo ogromno časa in truda: najprej je potrebno objaviti oglas na enem izmed portalov, potem pa se dan na dan soočati s pretirano natančnimi kupci, ki bi se pogajali prav glede vsake malenkosti. Preberite več

Pravi čas za prodajo vozila?

Sam se običajno držim svojega avtomobila vse dokler mi praktično ne razpade, vendar je pogosto precej bolj logično in smiselno po finančni plati, če prodate svoj avto malo prej. Premislili smo o nekaj gotovih prelomnih točkah, po katerih bo avto izgubil veliko vrednosti, če ga obdržite. Preberite več


Z izborom našega podjetja se izognete čakanju in dolgim plačilnim rokom, saj mi pridemo do vas, denar pa prejmete takrat in tam.

Ekipa OdkupVozil.si

Povpraševanje za odkup